Brygger: Tore Wickstrøm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1149
FG: 1024
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 16,3%
Beregnet IBU: 61,0
Beregnet farge: 82 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6.250 kg Pale Ale Malt (43.71%)
2.500 kg Dry Malt Extract - Light (17.48%)
1.750 kg Caraafa spesial type 1 (12.24%)
1.500 kg Dark Muscovado (10.49%)
1.000 kg Molasses (6.99%)
0.700 kg Flaked Oats (4.9%)
0.300 kg Crystal 120 (2.1%)
0.300 kg Rauchmalt (2.1%)

[B]Humle og krydder[/B]
45.0 g Columbus Pellet 150 min
45.0 g Columbus Pellet 15 min
25.0 g East Kent Golding 15 min
15.0 g Hersbrucker 15 min
15.0 g Motueka 15 min
25.0 g East Kent Golding 0 min
15.0 g Hersbrucker 0 min
15.0 g Motueka 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single step Infusion at 65°C for 90 Minutes.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: HA 18
Gjærmengde: 50 gram
Informasjon om gjæring:
20 grader 4 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. april 2018
Flasket: 28. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N