Brygger: Tore Wickstrøm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1149 FG: 1024 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 16,3% Beregnet IBU: 61,0 Beregnet farge: 82 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6.250 kg Pale Ale Malt (43.71%) 2.500 kg Dry Malt Extract - Light (17.48%) 1.750 kg Caraafa spesial type 1 (12.24%) 1.500 kg Dark Muscovado (10.49%) 1.000 kg Molasses (6.99%) 0.700 kg Flaked Oats (4.9%) 0.300 kg Crystal 120 (2.1%) 0.300 kg Rauchmalt (2.1%) [B]Humle og krydder[/B] 45.0 g Columbus Pellet 150 min 45.0 g Columbus Pellet 15 min 25.0 g East Kent Golding 15 min 15.0 g Hersbrucker 15 min 15.0 g Motueka 15 min 25.0 g East Kent Golding 0 min 15.0 g Hersbrucker 0 min 15.0 g Motueka 0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single step Infusion at 65°C for 90 Minutes. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: HA 18 Gjærmengde: 50 gram Informasjon om gjæring: 20 grader 4 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. april 2018 Flasket: 28. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N