Brygger: Vegard Dimmen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,054
FG: 1,006
Mengde vørter: 54,0l
Mengde ferdig øl: 52,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 6,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsen (BestMälz)       
Wheat (BestMälz)
Kveitevals (Volda Elektriske Mylne)

[B]Humle og krydder[/B]
Polaris
Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash Profile: Single Infusion, Medium Body, No Mash Out
Meska på 69c i 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP566
Gjærmengde: 3dl slurry
Informasjon om gjæring:
Starta på 20c etter 4 dager satt opp til 22c
Kaldkræsja 3 daga før tapping.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. januar 2019
Flasket: 6. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N