Brygger: Vegard Dimmen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,054 FG: 1,006 Mengde vørter: 54,0l Mengde ferdig øl: 52,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 6,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsen (BestMälz) Wheat (BestMälz) Kveitevals (Volda Elektriske Mylne) [B]Humle og krydder[/B] Polaris Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mash Profile: Single Infusion, Medium Body, No Mash Out Meska på 69c i 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP566 Gjærmengde: 3dl slurry Informasjon om gjæring: Starta på 20c etter 4 dager satt opp til 22c Kaldkræsja 3 daga før tapping. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2019 Flasket: 6. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N