Brygger: Morten Wenæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Stjørdalsøl
OG: 1,069
FG: 1,014
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 7,22%
Beregnet IBU: 16,0
Beregnet farge: 29 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Stjørdalsmalt 9 kg
DME lys 0,75 kg
Sukker/farin 2 kg
dememera sukker 0,5 kg
Mørk sirup 0,5 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz 2,3% alpha 100 gram 90 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68°C i 60 min
72°C i 30 min
76°C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. september 2019
Flasket: 29. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F