Brygger: Morten Wenæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Stjørdalsøl OG: 1,069 FG: 1,014 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 7,22% Beregnet IBU: 16,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Stjørdalsmalt 9 kg DME lys 0,75 kg Sukker/farin 2 kg dememera sukker 0,5 kg Mørk sirup 0,5 kg [B]Humle og krydder[/B] Saaz 2,3% alpha 100 gram 90 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68°C i 60 min 72°C i 30 min 76°C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. september 2019 Flasket: 29. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F