Brygger: Anders Dammen Søgård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,053 FG: 1,017 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 51,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 61 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale Malt 10 kg Crisp Choclate Malt 700 g Crisp Crystal Malt 700g Crisp Low color Choclate 300g [B]Humle og krydder[/B] Bramling Cross 100g [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66°C i 60 min, 77°C i 5 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 23 g Informasjon om gjæring: Gjæret i 2 uker i romtemperatur [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2020 Flasket: 22. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N