Brygger: Anders Dammen Søgård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1,053
FG: 1,017
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 51,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 61 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Ale Malt 10 kg
Crisp Choclate Malt 700 g
Crisp Crystal Malt 700g
Crisp Low color Choclate 300g

[B]Humle og krydder[/B]
Bramling Cross 100g

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66°C i 60 min, 77°C i 5 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-04
Gjærmengde: 23 g
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 2 uker i romtemperatur

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2020
Flasket: 22. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N