Brygger: Helge Brakstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1,067 FG: 1,012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,5l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 13,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt (Ireks) Munich Malt1 (Brewferm) Acidulated Malt (Ireks) [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Magnum Tettnang [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc Yeast Nutrigents [B]Meskeinformasjon[/B] 67°C - 75 min 76°C - 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermenmtis W-34/70 Gjærmengde: 3 pkg. Informasjon om gjæring: 10°C 7 days 11°C 4 days 12°C 4 days 13°C 4 days 17°C 5 days 3°C 4 days (Cold Crash) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. juni 2019 Flasket: 4. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F