Brygger: Helge Brakstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/maibock
OG: 1,067
FG: 1,012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,5l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 13,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt (Ireks)
Munich Malt1 (Brewferm)
Acidulated Malt (Ireks)

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Magnum
Tettnang

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc
Yeast Nutrigents

[B]Meskeinformasjon[/B]
67°C - 75 min
76°C - 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermenmtis W-34/70
Gjærmengde: 3 pkg.
Informasjon om gjæring:
10°C 7 days
11°C 4 days
12°C 4 days
13°C 4 days
17°C 5 days
3°C 4 days (Cold Crash)

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. juni 2019
Flasket: 4. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F