Brygger: Øyvind F. Tvedten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydderøl (basistype 6B Amerikansk IPA) Ekstra ingredienser: 30 g sitrongress, OG: 1066 FG: 1013 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 75,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg Best Pale malt 0,5 Cara Pils/Dextrine 0,4 kg hvetemalt 0,3 kg Best Mandolin [B]Humle og krydder[/B] 35 g Chinnok (60 min) 30 g Centennial (30 min 40 g Centennial (5 min 50 g Cryo Cascade (20 min Wirlpool 85C) 50 g Centennial (20 min Wirlpool 85C) 50 g Cryo Mosaic (20 min Wirlpool 85C). 50 g Cryo Cascade tørrhumle pluss 70 g Centennial tørrhumle 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring, 1 fellingstablett. og sukker til karbonering tilsatt før cold crash og flasking, 30 g Sintrongras 7 dager [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 75 min, 78 C 10 min (utmesk), skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Gjærmengde: gjærslur, tid.høstet Informasjon om gjæring: 14 dager 18 C, [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. desember 2017 Flasket: 13. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N