Brygger: Øyvind F. Tvedten
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydderøl (basistype 6B Amerikansk IPA)
Ekstra ingredienser: 30 g sitrongress,
OG: 1066
FG: 1013
Mengde vørter: 29,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 75,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6 kg Best Pale malt
0,5 Cara Pils/Dextrine
0,4 kg hvetemalt
0,3 kg Best Mandolin

[B]Humle og krydder[/B]
35 g Chinnok (60 min)
30 g Centennial (30 min
40 g Centennial (5 min
50 g Cryo Cascade (20 min Wirlpool 85C)
50 g Centennial (20 min Wirlpool 85C)
50 g Cryo Mosaic (20 min Wirlpool 85C).
50 g Cryo Cascade  tørrhumle pluss 70 g Centennial  tørrhumle 7 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring, 1 fellingstablett. og sukker til karbonering  tilsatt før cold crash og flasking, 30 g Sintrongras 7 dager

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C i 75 min, 78 C 10 min (utmesk), skylling

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP028
Gjærmengde: gjærslur, tid.høstet
Informasjon om gjæring:
14 dager  18 C,

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. desember 2017
Flasket: 13. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N