Brygger: Per Olav Fremo Kalvå Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5D Altbier OG: 1052 FG: 1010 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 43,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.06 kg Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) (5.9 EBC) Grain 3 46.6 % 1.34 L 1.62 kg Pilsner (Weyermann) (3.3 EBC) Grain 4 36.7 % 1.06 L 0.40 kg CHÂTEAU MUNICH (25.0 EBC) Grain 5 9.1 % 0.26 L 0.11 kg Viking Chocolate Light Malt (400.0 EBC) Grain 6 2.6 % 0.07 L 0.11 kg Carafa II (811.6 EBC) Grain 7 2.6 % 0.07 L 0.11 kg Caramunich I (Weyermann) (100.5 EBC) Grain 8 2.6 % 0.07 L [B]Humle og krydder[/B] 25.00 g Hallertau Magnum [11.00 %] - Boil 50.0 min Hop 10 35.7 IBUs - 20.00 g Hallertauer Mittelfrueh [2.30 %] - Boil 30.0 min Hop 11 5.2 IBUs - [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 c i 30 min 72 c i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US05 Gjærmengde: To pakker Informasjon om gjæring: 16 grader i to dager 18 grader til fire poeng fra FG [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. februar 2020 Flasket: 23. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N