Brygger: Jan Henrik Jørgensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4C Engelsk strong bitter/Pale ale
OG: 1,060
FG: 1,015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 45,1
Beregnet farge: 16,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
BEST Pilsen Malt 25.5%
BEST Munich 14.3%
BEST Vienna 10.8%
Golden Promise 8.5%
Maris Otter 8.2%
BEST Red X 8.1%
BEST Wheat Malt 8.1%
BEST Caramel Hell 7.1%
Crisp Rye Malt 5.1%
BEST Pale Ale 4.4%

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggle 30g/60min
EKG 20g/60min
Fuggle 40g/30min
EKG 20g/10min
Fuggle 10g/10min

[B]Andre ingredienser[/B]
36L Langevatn
4.8g Calcium Chloride
4.8ml Lactic Acid
1.8g Gypsum
1.5g Epsom Salt
1.2g Table Salt

1ea. Protafloc Tablet
1tsp Yeast Nutrient

[B]Meskeinformasjon[/B]
Protein Rest 55degC/15min
Mash 62degC/60min
Mash 67degC/60min
Mash Out 76degC/15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 1pkg
Informasjon om gjæring:
4days @ 19degC
14days @ 21degC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. oktober 2018
Flasket: 19. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F