Brygger: Jan Henrik Jørgensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Pale ale OG: 1,060 FG: 1,015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 45,1 Beregnet farge: 16,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] BEST Pilsen Malt 25.5% BEST Munich 14.3% BEST Vienna 10.8% Golden Promise 8.5% Maris Otter 8.2% BEST Red X 8.1% BEST Wheat Malt 8.1% BEST Caramel Hell 7.1% Crisp Rye Malt 5.1% BEST Pale Ale 4.4% [B]Humle og krydder[/B] Fuggle 30g/60min EKG 20g/60min Fuggle 40g/30min EKG 20g/10min Fuggle 10g/10min [B]Andre ingredienser[/B] 36L Langevatn 4.8g Calcium Chloride 4.8ml Lactic Acid 1.8g Gypsum 1.5g Epsom Salt 1.2g Table Salt 1ea. Protafloc Tablet 1tsp Yeast Nutrient [B]Meskeinformasjon[/B] Protein Rest 55degC/15min Mash 62degC/60min Mash 67degC/60min Mash Out 76degC/15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 1pkg Informasjon om gjæring: 4days @ 19degC 14days @ 21degC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. oktober 2018 Flasket: 19. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F