Brygger: Magnus Westrum Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4H Irsk rød OG: 1,048 FG: 1,012 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5kg maris otter, 220g carared, 100g caramel 200, 75g rosted barley [B]Humle og krydder[/B] 50g tettnanger [B]Andre ingredienser[/B] 1/2ts gips, 1ts kalsiumklorid, 4ml lactol, 1/2tb whirfloc, 1/2 gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Omega OYL500 slurry Gjærmengde: 200ml Informasjon om gjæring: gjæret på 18,5 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. september 2019 Flasket: 24. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F