Brygger: Magnus Westrum
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4H Irsk rød
OG: 1,048
FG: 1,012
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5kg maris otter, 220g carared, 100g caramel 200, 75g rosted barley

[B]Humle og krydder[/B]
50g tettnanger

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2ts gips, 1ts kalsiumklorid, 4ml lactol, 1/2tb whirfloc, 1/2 gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Omega OYL500 slurry
Gjærmengde: 200ml
Informasjon om gjæring:
gjæret på 18,5 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. september 2019
Flasket: 24. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F