Brygger: Jan Inge Ohren
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,047
FG: 1
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000g Maris Otter Pale Ale Malt (5-7,5 EBC)
1100g Vienna Malt 		(4-7 EBC)
600g Flaket Mais 		(0-1,5 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial	50G	15 min
Chinook		60G	20min@85C Whirlpool
Cascade		40G	20min@85C Whirlpool
Cascade		60G	 5 dag dryhop
Chinook		40G	 5 dag dryhop

[B]Andre ingredienser[/B]
Amigase

[B]Meskeinformasjon[/B]
63°C i 60 minutter
78°C i  5 minutter
78°C i skylling

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
19C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2019
Flasket: 26. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N