Brygger: Jan Inge Ohren Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,047 FG: 1 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000g Maris Otter Pale Ale Malt (5-7,5 EBC) 1100g Vienna Malt (4-7 EBC) 600g Flaket Mais (0-1,5 EBC) [B]Humle og krydder[/B] Centennial 50G 15 min Chinook 60G 20min@85C Whirlpool Cascade 40G 20min@85C Whirlpool Cascade 60G 5 dag dryhop Chinook 40G 5 dag dryhop [B]Andre ingredienser[/B] Amigase [B]Meskeinformasjon[/B] 63°C i 60 minutter 78°C i 5 minutter 78°C i skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 19C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2019 Flasket: 26. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N