Brygger: Mats Øksne
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 116
FG: 33
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 35,0l
Alkoholstyrke: 12,4%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 126 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt(Maris Otter) 77.4%
Carafa Special 2 3.5%
Flaked Oats 3.5%
Special B 3.5%
Carafa 3 3.3%
Aromatic 2.6%
Caraamber 2.1%
Roasted Barley 2.0%
Black Barley 1.0%
Chocolate Malt 1.0%

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook@60 1.54 g/l

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66c i 60 min
75c i 20 min

2 timer kok

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp004
Gjærmengde: 2 rør. Starter. NOK!
Informasjon om gjæring:
4 uker@18.5c

[B]Kommentarer[/B]
Jævlig god. Men satans sterk.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. april 2018
Flasket: 14. mai 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N