Brygger: Mats Øksne Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 116 FG: 33 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 35,0l Alkoholstyrke: 12,4% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 126 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt(Maris Otter) 77.4% Carafa Special 2 3.5% Flaked Oats 3.5% Special B 3.5% Carafa 3 3.3% Aromatic 2.6% Caraamber 2.1% Roasted Barley 2.0% Black Barley 1.0% Chocolate Malt 1.0% [B]Humle og krydder[/B] Chinook@60 1.54 g/l [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66c i 60 min 75c i 20 min 2 timer kok [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp004 Gjærmengde: 2 rør. Starter. NOK! Informasjon om gjæring: 4 uker@18.5c [B]Kommentarer[/B] Jævlig god. Men satans sterk. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. april 2018 Flasket: 14. mai 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N