Brygger: Svein Fugelsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9D Baltisk porter) Ekstra ingredienser: Lakrisrotpulver,kokosmasse,kakaonibs, whisky, kanelstang, vaniljestang OG: 1,102 FG: 1,033 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 9,2% Beregnet IBU: 61,0 Beregnet farge: 88 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Munich malt Cara Wheat Chocolate malt Carafa 3 Flaked oats Dememerasukker [B]Humle og krydder[/B] Magnum EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 70 grader i 75 minutter 75 grader i 20 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager w 34/70 Gjærmengde: 200 ml slurry Informasjon om gjæring: 10 grader i 12 dager. Økte temp med 1 grader i døgnet til 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2019 Flasket: 20. mars 2010 Filtrert: Nei Karbonering: F