Brygger: Svein Fugelsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9D Baltisk porter)
Ekstra ingredienser: Lakrisrotpulver,kokosmasse,kakaonibs, whisky, kanelstang, vaniljestang
OG: 1,102
FG: 1,033
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 9,2%
Beregnet IBU: 61,0
Beregnet farge: 88 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Munich malt
Cara Wheat
Chocolate malt
Carafa 3
Flaked oats
Dememerasukker

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
70 grader i 75 minutter
75 grader i 20 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager w 34/70
Gjærmengde: 200 ml slurry
Informasjon om gjæring:
10 grader i 12 dager. Økte temp med 1 grader i døgnet til 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. februar 2019
Flasket: 20. mars 2010
Filtrert: Nei
Karbonering: F