Brygger: Svein Iversbakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,046 FG: 1,008 Mengde vørter: 65,0l Mengde ferdig øl: 60,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsen Wheat malt Wheat Torrified Munich Dark [B]Humle og krydder[/B] East kent Goldings Saaz Appelsinskall Korianderfrø Kamilleblomst [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc Gjærnæring Lactic acid [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 90 min 78 grader i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 400 Gjærmengde: 2 pakker starter 600 Informasjon om gjæring: 18 grader i 14 dager 4 grader i 3 dager [B]Kommentarer[/B] Oppgitt dato er overført på fat. Tappet fra fat til flaske 07.09.2020 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. august 2020 Flasket: 19. august 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F