Brygger: Svein Iversbakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,046
FG: 1,008
Mengde vørter: 65,0l
Mengde ferdig øl: 60,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsen
Wheat malt
Wheat Torrified
Munich Dark

[B]Humle og krydder[/B]
East kent Goldings
Saaz
Appelsinskall
Korianderfrø
Kamilleblomst

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc
Gjærnæring
Lactic acid

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i 90 min
78 grader i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 400
Gjærmengde: 2 pakker starter 600
Informasjon om gjæring:
18 grader i 14 dager
4 grader i 3 dager

[B]Kommentarer[/B]
Oppgitt dato er overført på fat. Tappet fra fat til flaske 07.09.2020

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. august 2020
Flasket: 19. august 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F