Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1053
FG: 1005
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt	3	EBC	3350	g	
Vienna	7	EBC	500	g	
Munich Malt	20	EBC	500	g	
Cara Munich II	120	EBC	100	g	
Chocolate Malt	800	EBC	50	g	
Flaked Wheat	3	EBC	500	g	
Cane Sugar (light)	20	EBC	276	g

[B]Humle og krydder[/B]
3 mL HopShot for bitring. Kok 60 min.
Hallertauer Mittelfruh	5.0	%	25	g	10	min	
Saaz	2.8	%	25	g	10	min

[B]Andre ingredienser[/B]
CaSO4 (meskevann): 7 gram
CaCl2 (meskevann): 3,5 gram
En kork Lactol. Litt for lavt, så jeg justerte opp igjen med kalsiumkarbonat.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash step	64	°C	60	min	
Mash step	72	°C	20	min	
Mash step	76	°C	5	min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafAle BE-134
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
27	°C 14 dager, litt lavere i starten

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. desember 2019
Flasket: 10. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N