Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,050 FG: 1,012 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 5,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt – 3600 g Munich – 800 g Spitzmalt – 200 g Syremalt – 150 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum @ 60: 15 g Mosaic @ flameout: 20 g Galaxy @ dag 18, tørhhumle: 15 g Idaho @ dag 18, tørhhumle: 15 g Mosaic @ dag 18, tørhhumle: 15 g [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc, gjærnæring, Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C i 60 min 72 C i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP850 Gjærmengde: Starter, ca 2,5 l Informasjon om gjæring: 18 døgn på 10 C 3 døgn på 15 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. desember 2019 Flasket: 29. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F