Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,050
FG: 1,012
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 5,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt – 3600 g
Munich – 800 g
Spitzmalt – 200 g
Syremalt – 150 g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum @ 60: 15 g
Mosaic @ flameout: 20 g
Galaxy @ dag 18, tørhhumle: 15 g
Idaho @ dag 18, tørhhumle: 15 g
Mosaic @ dag 18, tørhhumle: 15 g

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc, gjærnæring, Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 C i 60 min
72 C i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP850
Gjærmengde: Starter, ca 2,5 l
Informasjon om gjæring:
18 døgn på 10 C
3 døgn på 15 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. desember 2019
Flasket: 29. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F