Brygger: Sigurd Johan Saure Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: 2,5 kg frossen bringebær, 1 dl rabarbra sirup OG: 1,045 FG: 1,005 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Spiss fra brygging av kornøl. 50 kg Bonsak Fairytale, først tatt ut 60 liter sterk vørter, så ble denne tappet. [B]Humle og krydder[/B] 50 gram East Kent Goldings, 5%, 1 time koketid [B]Andre ingredienser[/B] Einerlåg i mesk [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Kveik #8 Gjærmengde: 15 gram Informasjon om gjæring: Gjæret ut på 36 timer på 34 grader. [B]Kommentarer[/B] Kjelesyrnet spissøl - syrnet med Biola og melkesyre, deretter innkokt humle og tilsatt kveik fra en pågående gjæring. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. september 2019 Flasket: 10. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F