Brygger: Sigurd Johan Saure
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser: 2,5 kg frossen bringebær, 1 dl rabarbra sirup
OG: 1,045
FG: 1,005
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Spiss fra brygging av kornøl.
50 kg Bonsak Fairytale, først tatt ut 60 liter sterk vørter, så ble denne tappet.

[B]Humle og krydder[/B]
50 gram East Kent Goldings, 5%, 1 time koketid

[B]Andre ingredienser[/B]
Einerlåg i mesk

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Kveik #8
Gjærmengde: 15 gram
Informasjon om gjæring:
Gjæret ut på 36 timer på 34 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Kjelesyrnet spissøl - syrnet med Biola og melkesyre, deretter innkokt humle og tilsatt kveik fra en pågående gjæring.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. september 2019
Flasket: 10. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F