Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1058
FG: 1014
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 24 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt: 4500 g
Munich 9 L: 400 g
Crystal 45 L: 400 g
Extra dark Crystal: 250 g
Syremalt: 80 g

[B]Humle og krydder[/B]
Horizon: 24 IBU @ 60 min
Centennial 6 IBU @ 10 min
Mosaic: 5 IBU @ 10 min
Tørrhumle: 20 g Mosaic, 20 g Centennial

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C i 60 min
72 C i 30 min
78 C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP028
Gjærmengde: 250 mrd celler
Informasjon om gjæring:
18-20 grader i 14 døgn

[B]Kommentarer[/B]
Cold Crashet med O2-kontoll

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. juni 2019
Flasket: 10. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N