Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1058 FG: 1014 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 24 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt: 4500 g Munich 9 L: 400 g Crystal 45 L: 400 g Extra dark Crystal: 250 g Syremalt: 80 g [B]Humle og krydder[/B] Horizon: 24 IBU @ 60 min Centennial 6 IBU @ 10 min Mosaic: 5 IBU @ 10 min Tørrhumle: 20 g Mosaic, 20 g Centennial [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 60 min 72 C i 30 min 78 C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Gjærmengde: 250 mrd celler Informasjon om gjæring: 18-20 grader i 14 døgn [B]Kommentarer[/B] Cold Crashet med O2-kontoll [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. juni 2019 Flasket: 10. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N