Brygger: Jan Henrik Jørgensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,056
FG: 1,007
Mengde vørter: 6,0l
Mengde ferdig øl: 5,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 51,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Farmhouse Malt; 84%
Wheat malt, 8%
Munich malt, 5%
Rye malt, 3%

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer, 22 IBU@70min
Pacific Jade, 14 IBU@55min
Pacific Jade, 15 IBU@15min
Pacific Jade, 30gr@0min

[B]Andre ingredienser[/B]
1ea Protafloc
1ea Yeast Nutrient
1ea Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash, 61degC@60min
Mash, 68degC@30min
Mash, 74degC@5min
Mash out, 76degC@15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP565/Belle Saison
Gjærmengde: 1ea
Informasjon om gjæring:
Pitched yeast at 17degC, let it free rise to 21degC over 2 days. Then hold for 2 days and step up to 24degC and hold for 14days.

[B]Kommentarer[/B]
Belle Saison was added after 3 days of initial fermentation.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. desember 2019
Flasket: 20. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F