Brygger: Hans Christian Løberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,090
FG: 1,026
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2300 g Maris Otter
600 g Dark Munich
420 g Crystal 120
180 g Chocolate
180 g Black
180 g Roasted Barley
120 g Flaked Oats
1500 g Briess - LME Golden Light

[B]Humle og krydder[/B]
25 g Chinook, 60 min
15 g Columbus Cryo, 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader, 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2
Informasjon om gjæring:
17 grader, 1 uke + 21 grader, 1 uke

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. januar 2000
Flasket: 29. januar 2000
Filtrert: Nei
Karbonering: N