Brygger: Hans Christian Løberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,090 FG: 1,026 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2300 g Maris Otter 600 g Dark Munich 420 g Crystal 120 180 g Chocolate 180 g Black 180 g Roasted Barley 120 g Flaked Oats 1500 g Briess - LME Golden Light [B]Humle og krydder[/B] 25 g Chinook, 60 min 15 g Columbus Cryo, 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader, 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 Informasjon om gjæring: 17 grader, 1 uke + 21 grader, 1 uke [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. januar 2000 Flasket: 29. januar 2000 Filtrert: Nei Karbonering: N