Brygger: Vegard Øien Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,050 FG: 1,010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 10,0 Beregnet farge: 9,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.5 kg - Pilsner 2 kg - Wheat Flaked 3.2 EBC 1 kg - Wheat Malt 4.8 EBC 500 g - Oats, Flaked 2.8 EBC [B]Humle og krydder[/B] 60 min - 5 g - Magnum - 14.1% AA 10 min - Boil - 60 g - Orange Peel, Fresh 5 min - 15 g - Saaz - 3.75% AA 2 min - Boil - 30 g - Coriander Seed [B]Andre ingredienser[/B] Mash - 1.81 g - Calcium Chloride (CaCl2) Mash - 0.58 g - Epsom Salt (MgSO4) Mash - 0.52 g - Gypsum (CaSO4) Mash - 4 ml - Lactic Acid Sparge - 0.99 g - Calcium Chloride (CaCl2) Sparge - 0.32 g - Epsom Salt (MgSO4) Sparge - 0.28 g - Gypsum (CaSO4) [B]Meskeinformasjon[/B] 65C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP410 Gjærmengde: 1L starter Informasjon om gjæring: Pitch ved 20C og hold i 3 dager. Sakte ramp til 23C, holdes ut gjæringsforløpet. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. februar 2019 Flasket: 23. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N