Brygger: Vegard Øien
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,050
FG: 1,010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 10,0
Beregnet farge: 9,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.5 kg - Pilsner
2 kg - Wheat Flaked 3.2 EBC
1 kg - Wheat Malt 4.8 EBC
500 g - Oats, Flaked 2.8 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
60 min - 5 g - Magnum - 14.1% AA
10 min - Boil - 60 g - Orange Peel, Fresh
5 min - 15 g - Saaz - 3.75% AA
2 min - Boil - 30 g - Coriander Seed

[B]Andre ingredienser[/B]
Mash - 1.81 g - Calcium Chloride (CaCl2)
Mash - 0.58 g - Epsom Salt (MgSO4)
Mash - 0.52 g - Gypsum (CaSO4)
Mash - 4 ml - Lactic Acid
Sparge - 0.99 g - Calcium Chloride (CaCl2)
Sparge - 0.32 g - Epsom Salt (MgSO4)
Sparge - 0.28 g - Gypsum (CaSO4)

[B]Meskeinformasjon[/B]
65C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP410
Gjærmengde: 1L starter
Informasjon om gjæring:
Pitch ved 20C og hold i 3 dager. Sakte ramp til 23C, holdes ut gjæringsforløpet.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. februar 2019
Flasket: 23. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N