Brygger: Knut Halvorsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1049
FG: 1014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,45 kg Maris Otter Pale Malt
0,5 kg Crystal malt 120 ebc
0,05 kg Crystal malt 150 ebc

[B]Humle og krydder[/B]
25 g Northern Brewer 60 minutter
40 g EKG 15 minutter
5 g EKG 0 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering i hht Gahr
Whirlflock
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Speidel
66'' i 40 min
73'' i 20 min
78'' i 10 min

Koking i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: s-04
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæring på 20'' i 14 dager
Karbonert med 4 g sukker/liter

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. januar 2020
Flasket: 5. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N