Brygger: Knut Halvorsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1049 FG: 1014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,45 kg Maris Otter Pale Malt 0,5 kg Crystal malt 120 ebc 0,05 kg Crystal malt 150 ebc [B]Humle og krydder[/B] 25 g Northern Brewer 60 minutter 40 g EKG 15 minutter 5 g EKG 0 minutter [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering i hht Gahr Whirlflock Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Speidel 66'' i 40 min 73'' i 20 min 78'' i 10 min Koking i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: s-04 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjæring på 20'' i 14 dager Karbonert med 4 g sukker/liter [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2020 Flasket: 5. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N