Brygger: Øyvind Svanæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/maibock
OG: 1070
FG: 1015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt 4000 gr
Munichmalt 2000gr
Meladonin 200 gr

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 30 gr 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 50 
Mesk 60 min på 66 grader
Utmesk 10 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 833
Gjærmengde: Starter beregnet
Informasjon om gjæring:
10 grader i 21 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. mars 2019
Flasket: 2. april 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N