Brygger: Øyvind Svanæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1070 FG: 1015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 4000 gr Munichmalt 2000gr Meladonin 200 gr [B]Humle og krydder[/B] Magnum 30 gr 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 50 Mesk 60 min på 66 grader Utmesk 10 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 833 Gjærmengde: Starter beregnet Informasjon om gjæring: 10 grader i 21 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. mars 2019 Flasket: 2. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N