Brygger: Beerzebub Brewing Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1,055 FG: 1,005 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Vienna Munich Aromatic Caramunich I Special B Hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 0 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 69c utmesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3763 Gjærmengde: 1 rør Informasjon om gjæring: 1. gangsgjæret med us05, deretter omstikk og pitch av Wyeast 3763. Langtidsgjæret [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2019 Flasket: 16. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N