Brygger: Beerzebub Brewing
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1,055
FG: 1,005
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt
Vienna
Munich
Aromatic
Caramunich I
Special B  
Hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
0

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
69c
utmesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3763
Gjærmengde: 1 rør
Informasjon om gjæring:
1. gangsgjæret med us05, deretter omstikk og
pitch av  Wyeast 3763.
Langtidsgjæret

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2019
Flasket: 16. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N