Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/maibock
OG: 1076
FG: 1020
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 43,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt 5kilo
Munich lys 9kilo

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum	25	14,1%	60 min
Hallertauer mittelfruh	13	5,0%	60 min
Spalter select	27	5,3%	60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65-66C i 55, 77C i 5. 
O2 75 sek, en liter i hvert kar

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp838
Gjærmengde: 4L starter av 4 rør
Informasjon om gjæring:
Fra 8C til 14 C ila nesten 3 uker

[B]Kommentarer[/B]
RO- vann. 
Vannjusteringer;
Calsiumclorid CaCL2 5g
Magnesiumsulfat MgSo		2g
Calsiumkarbonat (Desacid) CaCO3					3,5 g
Natriumbikarbonat (Natron) NaHCO3					2g
17,5	SMB; youngs
I mesk og skyllevann

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. april 2019
Flasket: 12. mai 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N