Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1076 FG: 1020 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 5kilo Munich lys 9kilo [B]Humle og krydder[/B] Magnum 25 14,1% 60 min Hallertauer mittelfruh 13 5,0% 60 min Spalter select 27 5,3% 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65-66C i 55, 77C i 5. O2 75 sek, en liter i hvert kar [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp838 Gjærmengde: 4L starter av 4 rør Informasjon om gjæring: Fra 8C til 14 C ila nesten 3 uker [B]Kommentarer[/B] RO- vann. Vannjusteringer; Calsiumclorid CaCL2 5g Magnesiumsulfat MgSo 2g Calsiumkarbonat (Desacid) CaCO3 3,5 g Natriumbikarbonat (Natron) NaHCO3 2g 17,5 SMB; youngs I mesk og skyllevann [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. april 2019 Flasket: 12. mai 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N