Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 1,050 FG: 1,012 Mengde vørter: 32,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,7 kg pilsnermalt 0,3 kg Carahell 0,2 kg syremalt [B]Humle og krydder[/B] 50 gr Perle @ 60 40 gr Mittelfrüh @ 10 40 gr Mittelfrüh @ 5 [B]Andre ingredienser[/B] 5 gr Supermoss @ 5 3 ts kalsiumsulfat + 1,5 ts kalsiumklorid, fordelt på mesk og kok [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 65 + 72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 500 milliarder celle Informasjon om gjæring: Gjæret på 10 grader. Diacetylrast på 16 grader [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. januar 2020 Flasket: 27. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N