Brygger: Jonas Svare
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,067
FG: 1,014
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.215 kg Marris Otter Pale Malt
2.215 kg ireks pilsner malt
0.785 kg flaket hvete
0.785 kg hvete malt , lys

[B]Humle og krydder[/B]
60 min - 15g Magnum 13.3%

Hopstand 70 grader 20 min - 100 gram mosaic 13%

Dry hop dag 1 - 50 gram Amarillo 10.8 %

Dry Hop dag 3 - 150 gram Amarillo 10.8 % 

Dry Hop dag 3 - 100 gram Mosaic 14.5 %

[B]Andre ingredienser[/B]
1 gram aromazyme
2.5 gram gjærnæring
6 gram cacl 2 - mesk
3 gram caso 4 - mesk
3 Ml melkesyre - mesk

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader 90 min
77 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand Voss Kveik
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 35 grader i 2 døgn

Lot temperatur falle fra 35 til 20 grader i 1 døgn.
Siste tørrhumling ble tilsatt på 20 grader.

Cold crashet fra 20 grader til 5 grader de neste 2 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. mai 2021
Flasket: 14. mai 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: F