Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter) Ekstra ingredienser: Kaffe OG: 1,060 FG: 1,018 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 69,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,6 kg Maris Otter 550 gram Munich 275 gram Pale Chocolate 275 gram Crystal 45L 138 gram Carafa 2 [B]Humle og krydder[/B] 30 gram Golding UK 60 min. 40 gram Golding UK 15 min. [B]Andre ingredienser[/B] 80 gram Caballero Kaffebønner fra Wendelboe [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 70 min. 76,5 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M42 New World Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 18 til 21 grader over 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. oktober 2019 Flasket: 4. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N