Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter)
Ekstra ingredienser: Kaffe
OG: 1,060
FG: 1,018
Mengde vørter: 11,0l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 69,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,6 kg Maris Otter
550 gram Munich
275 gram Pale Chocolate
275 gram Crystal 45L
138 gram Carafa 2

[B]Humle og krydder[/B]
30 gram Golding UK 60 min.
40 gram Golding UK 15 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
80 gram Caballero Kaffebønner fra Wendelboe

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 70 min.
76,5 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M42 New World
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
18 til 21 grader over 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. oktober 2019
Flasket: 4. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N