Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1059
FG: 1018
Mengde vørter: 39,0l
Mengde ferdig øl: 34,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,4 kg Pale malt
2 kg Red X
800g Pale crystal
500g Cara Gold
300g Cara Bohemian

[B]Humle og krydder[/B]
14g Columbus @ 60 min
50g Mosaic @ 5 min
75g Mosaic @ WP
100g Mosaic Dry Hop

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 45 min
72 grader i 20 min
78 grader utmesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US- 05
Gjærmengde: Ca 3 dl slurry
Informasjon om gjæring:
19 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. september 2019
Flasket: 14. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F