Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1059 FG: 1018 Mengde vørter: 39,0l Mengde ferdig øl: 34,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,4 kg Pale malt 2 kg Red X 800g Pale crystal 500g Cara Gold 300g Cara Bohemian [B]Humle og krydder[/B] 14g Columbus @ 60 min 50g Mosaic @ 5 min 75g Mosaic @ WP 100g Mosaic Dry Hop [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 45 min 72 grader i 20 min 78 grader utmesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US- 05 Gjærmengde: Ca 3 dl slurry Informasjon om gjæring: 19 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. september 2019 Flasket: 14. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F