Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,061
FG: 1,015
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 18,5l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 44,72
Beregnet farge: 41 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,6 kg Pale malt
610 gram Crystal 45L
610 gram Munich
550 gram Crystal 135L
70 gram Pale Chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
40 gram Columbus 20 min.
40 gram Amarillo 10 min.
40 gram Equinox 0 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
1 stk Whirlfloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
PH 5,5
66 grader i 60 min.
76,7 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 036
Gjærmengde: ca 240 bill. celler
Informasjon om gjæring:
Pitch 19 grader. Holdt på 19 grader i 4 dager . Øka med 0,5 grader per døgn til 21 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. november 2018
Flasket: 17. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N