Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,061 FG: 1,015 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 18,5l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 44,72 Beregnet farge: 41 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,6 kg Pale malt 610 gram Crystal 45L 610 gram Munich 550 gram Crystal 135L 70 gram Pale Chocolate [B]Humle og krydder[/B] 40 gram Columbus 20 min. 40 gram Amarillo 10 min. 40 gram Equinox 0 min. [B]Andre ingredienser[/B] 1 stk Whirlfloc 15 min. 1 teskje gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] PH 5,5 66 grader i 60 min. 76,7 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 036 Gjærmengde: ca 240 bill. celler Informasjon om gjæring: Pitch 19 grader. Holdt på 19 grader i 4 dager . Øka med 0,5 grader per døgn til 21 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. november 2018 Flasket: 17. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N