Brygger: Sigmund Frøiland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1,050 FG: 1,010 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 34 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,5 Maris Otter 2,5 Pilsner 0,3 Crystal 45L 0,6 Special B 0,1 Chocolate 0,5 Havreflak [B]Humle og krydder[/B] 100 gr Challenger [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader - 60 minutt [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 1,5 l starter Informasjon om gjæring: 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2019 Flasket: 24. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N