Brygger: Sigmund Frøiland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1,050
FG: 1,010
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 34 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,5 Maris Otter
2,5 Pilsner
0,3 Crystal 45L
0,6 Special B
0,1 Chocolate
0,5 Havreflak

[B]Humle og krydder[/B]
100 gr Challenger

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader - 60 minutt

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 1,5 l starter
Informasjon om gjæring:
18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2019
Flasket: 24. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N