Brygger: Audun Reime Berthelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1,054 FG: 1,010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt, Crystal 150, Munich, Light chocolate, Carafa 1, havregryn [B]Humle og krydder[/B] Challanger [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 67°C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 11 g Informasjon om gjæring: 3 uker på 20 °C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. april 2019 Flasket: 25. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N