Brygger: Audun Reime Berthelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1,054
FG: 1,010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt, Crystal 150, Munich, Light chocolate, Carafa 1, havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
Challanger

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 67°C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 11 g
Informasjon om gjæring:
3 uker på 20 °C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. april 2019
Flasket: 25. april 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N