Brygger: Hans Petter Kristoffersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3E Klassisk norsk juleøl OG: 74 FG: 19 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt. Pils, Munich lys. Munich 2. Cara hvete/blond. Crystal malt. Carafa 3 Candysukker brunt, muscovado Og blank candy [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings og mittelfru Einebær og vaniljestang. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 2 timer 68 grader Utmesk 78 grader, halvtime Skylling 24 liter til oppnådde 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: MG Jacks b lager Gjærmengde: 4 pakker Informasjon om gjæring: 4 pakker rehydret. Gjæret på 25 liter fermantasaurus. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. mai 2021 Flasket: 30. juli 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N