Brygger: Hans Petter Kristoffersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3E Klassisk norsk juleøl
OG: 74
FG: 19
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 39 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt. Pils, Munich lys. Munich 2. Cara hvete/blond. Crystal malt. Carafa 3 
Candysukker brunt, muscovado 
Og blank candy

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings og mittelfru 
Einebær og vaniljestang.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 2 timer 68 grader 
Utmesk 78 grader, halvtime 
Skylling 24 liter til oppnådde 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: MG Jacks b lager
Gjærmengde: 4 pakker
Informasjon om gjæring:
4 pakker rehydret.
Gjæret på  25 liter fermantasaurus.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. mai 2021
Flasket: 30. juli 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N