Brygger: Robert Nilsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1091 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 10,5% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 62 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Pale ale malt Kandi sirup [B]Humle og krydder[/B] Magnum Mittelfruh Styrian Golding [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking på 64,5 grader i 60 min. Utmesk i 10 min. på 75 grader. Skyllevann 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Belgian Ale, M41 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjæring på 17 grader, øker gradvis til 25 grader i løpet av 7 dager. Stikker om til sekundært kar ved 13-16 grader i fire dager. Stikkes om på nytt og lagres i åtte uker ved 7 grader. Tilsatte en tredje pakke med gjær (M41) før flasking. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. juni 2019 Flasket: 15. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N