Brygger: Svein Iversbakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,011 Mengde vørter: 44,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5 kg Pale 4,5 kg Pilsen 1,25 kg Carapils 0,5 kg Caramunich II 0,25 kg Pale Crystal [B]Humle og krydder[/B] 60 min - 38g Magnum 5 min - 67,5g Amarillo 5 min - 45g Centenial 6 dager - 45g Amarillo Tørrhumlet 6 dager - 45g Centenial Tørrhumlet [B]Andre ingredienser[/B] 7,1g CaCl2 7,1g CaSO4 1 tabl Whirlfloc 12 drp Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader - 90 min 78 grader - 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 2,5dl slurry, høstet Informasjon om gjæring: 18 grader 14 dager 5 grader 3 dager CC [B]Kommentarer[/B] Flaskedato oppgitt er tappet på fat, flasket 26/2-2020 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. januar 2020 Flasket: 7. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F