Brygger: Svein Iversbakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,054
FG: 1,011
Mengde vørter: 44,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5 kg Pale
4,5 kg Pilsen
1,25 kg Carapils
0,5 kg Caramunich II 
0,25 kg Pale Crystal

[B]Humle og krydder[/B]
60 min - 38g Magnum
5 min - 67,5g Amarillo
5 min - 45g Centenial
6 dager - 45g Amarillo Tørrhumlet
6 dager - 45g Centenial Tørrhumlet

[B]Andre ingredienser[/B]
7,1g CaCl2
7,1g CaSO4
1 tabl Whirlfloc
12 drp Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader - 90 min
78 grader - 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 2,5dl slurry, høstet
Informasjon om gjæring:
18 grader 14 dager
5 grader 3 dager CC

[B]Kommentarer[/B]
Flaskedato oppgitt er tappet på fat, flasket 26/2-2020

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. januar 2020
Flasket: 7. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F