Brygger: Øystein Kalvatn Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,082 FG: 1,007 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 9,8% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 82.8% BestMalz Pilsen 14.8% Table Sugar 2.4% Acidulated Malt [B]Humle og krydder[/B] 25g Magnum @ 60 50g Celeia @ 5 50g Celeia @ 2 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @66 c 10min @ 76 c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 2.5L starter Informasjon om gjæring: Pitch 18C Stigning til 20C over 4 dager. Deretter stigning til 23C til FG er nådd [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2019 Flasket: 22. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N