Brygger: Øystein Kalvatn
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1,082
FG: 1,007
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 9,8%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
82.8% BestMalz Pilsen
14.8% Table Sugar
2.4% Acidulated Malt

[B]Humle og krydder[/B]
25g Magnum @ 60
50g Celeia @ 5
50g Celeia @ 2

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @66 c
10min @ 76 c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 2.5L starter
Informasjon om gjæring:
Pitch 18C Stigning til 20C over 4 dager.
Deretter stigning til 23C til FG er nådd

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. januar 2019
Flasket: 22. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N