Brygger: Dagfinn Aas Rustad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,119 FG: 1,032 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 52,0 Beregnet farge: 47 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] United Kingdom - Maris Otter Pale Belgian - Biscuit Belgian - Special B Dry Malt Extract - Extra Light [B]Humle og krydder[/B] Target East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] Bitterekstrakt [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbletmesket 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1028 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 17 grader [B]Kommentarer[/B] Justerte bitterhet. 1g pr 10 liter. Før flasking: 110 gram (ca 5 g pr liter) hvitt sukker løst i 2,5 dl vann. Tilsatte 2 g rehydrert CBC-1 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2019 Flasket: 2. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N