Brygger: Dagfinn Aas Rustad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,119
FG: 1,032
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 11,0%
Beregnet IBU: 52,0
Beregnet farge: 47 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
United Kingdom - Maris Otter Pale
Belgian - Biscuit
Belgian - Special B
Dry Malt Extract - Extra Light

[B]Humle og krydder[/B]
Target
East Kent Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]
Bitterekstrakt

[B]Meskeinformasjon[/B]
Dobbletmesket 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1028
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
17 grader

[B]Kommentarer[/B]
Justerte bitterhet. 1g pr 10 liter.

Før flasking:

110 gram (ca 5 g pr liter) hvitt sukker løst i 2,5 dl vann.

Tilsatte 2 g rehydrert CBC-1

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2019
Flasket: 2. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N