Brygger: Espen Breivik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,054 FG: 1,013 Mengde vørter: 13,3l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 53 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] * 2.5 kg (76.6%) — Thomas Fawcett Pale Malt, Maris Otter — Korn — 5.9 EBC * 400 g (12.3%) — Thomas Fawcett Brown Malt — Korn — 180 EBC * 300 g (9.2%) — Thomas Fawcett Dark Crystal Malt — Korn — 220 EBC * 65 g (2%) — Weyermann Carafa Special III — Korn — 1400 EBC [B]Humle og krydder[/B] * 34 g (28 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 4.9% — Kok — 60 min * 11 g (3 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 4.9% — Kok — 10 min [B]Andre ingredienser[/B] * 1.3 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mesk * 1.4 g — Gypsum (CaSO4) — Mesk * 1.5 g — Polyclar Brewbrite — Kok — 10 min * 0.25 g — Yeast Nutrients (WLN1000) — Kok — 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] * Temperatur — 65 °C — 60 min * Mash Out — 75 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis S-04 Gjærmengde: 1 pkg Informasjon om gjæring: Primary 20 C Pressurized to ~ 12 PSI for 10 days [B]Kommentarer[/B] Inspired by David Heath [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. august 2020 Flasket: 15. august 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N