Brygger: Steffen Selnes Karlsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1,077
FG: 1,015
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 8,2%
Beregnet IBU: 44,0
Beregnet farge: 79 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt (munich, pilsner, crystal, special B, chocolate)

[B]Humle og krydder[/B]
30g Columbus ved 60 min.
15g Styrian Goldings ved 15 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
2 timer på 65 grader.
Mash out på 72.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: Starter på 2 rør
Informasjon om gjæring:
7 dager på 9 grader.
5 dager på 12 grader.
14 dager på 16 grader
Månedsvis på 3 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. mai 2018
Flasket: 24. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N