Brygger: Steffen Selnes Karlsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1,077 FG: 1,015 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,2% Beregnet IBU: 44,0 Beregnet farge: 79 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt (munich, pilsner, crystal, special B, chocolate) [B]Humle og krydder[/B] 30g Columbus ved 60 min. 15g Styrian Goldings ved 15 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 2 timer på 65 grader. Mash out på 72. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: Starter på 2 rør Informasjon om gjæring: 7 dager på 9 grader. 5 dager på 12 grader. 14 dager på 16 grader Månedsvis på 3 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. mai 2018 Flasket: 24. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N