Brygger: Ragnar Nilsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8B Sweet stout
OG: 35
FG: 5
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 4,0%
Beregnet IBU: 14,0
Beregnet farge: 79 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
dark crystal
pale
caramunich
chocolate
barley
Munich
caramunich

[B]Humle og krydder[/B]
Caskade
ekuanot
hellertau
cascade

[B]Andre ingredienser[/B]
ingen

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 1 pose
Informasjon om gjæring:
14 dager

[B]Kommentarer[/B]
ingen kometar

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. mars 2019
Flasket: 5. april 2019
Filtrert: Ja
Karbonering: F