Brygger: Ragnar Nilsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8B Sweet stout OG: 35 FG: 5 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,0% Beregnet IBU: 14,0 Beregnet farge: 79 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] dark crystal pale caramunich chocolate barley Munich caramunich [B]Humle og krydder[/B] Caskade ekuanot hellertau cascade [B]Andre ingredienser[/B] ingen [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 1 pose Informasjon om gjæring: 14 dager [B]Kommentarer[/B] ingen kometar [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. mars 2019 Flasket: 5. april 2019 Filtrert: Ja Karbonering: F