Brygger: Svein Erik Kvamsdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3E Klassisk norsk juleøl OG: 1,064 FG: 1,016 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.8 kg Castle Malting Chateau Pilsen 2 kg Ireks Vienna Malt 700 g Weyermann Caramunich II 700 g Weyermann Carared [B]Humle og krydder[/B] 16 g Magnum 12.8% — Boil — 90 min 20 g Hallertauer Mittelfrueh 4.6% — Boil — 5 m [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 °C — 60 min 77 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 750 milliarder Informasjon om gjæring: 11 °C — 10 dager 14 °C — 4 dager 18 °C — 6 dager Cold Crash 2 °C — 1 dag [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. august 2020 Flasket: 17. september 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F