Brygger: Svein Erik Kvamsdal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3E Klassisk norsk juleøl
OG: 1,064
FG: 1,016
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.8 kg Castle Malting Chateau Pilsen
2 kg Ireks Vienna Malt 
700 g Weyermann Caramunich II 
700 g Weyermann Carared

[B]Humle og krydder[/B]
16 g  Magnum 12.8% — Boil — 90 min
20 g  Hallertauer Mittelfrueh 4.6% — Boil — 5 m

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 °C — 60 min
77 °C — 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 750 milliarder
Informasjon om gjæring:
11 °C — 10 dager
14 °C — 4 dager
 18 °C — 6 dager
Cold Crash 2 °C — 1 dag

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. august 2020
Flasket: 17. september 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F