Brygger: Aleksander L. Andersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1061
FG: 1012
Mengde vørter: 32,5l
Mengde ferdig øl: 31,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner, Caramel og maltet hvete.

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrau

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring, whirfloc, brewers clerex, karboneringssukker

[B]Meskeinformasjon[/B]
62 gr i 30 min
72gr i 30 min
77gr i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 1 pakke - starter
Informasjon om gjæring:
Åpen fermentering 20 gr i 3 dager
Lukket fermentering 28 gr i 11 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. februar 2018
Flasket: 8. mars 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N