Brygger: Aleksander L. Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1061 FG: 1012 Mengde vørter: 32,5l Mengde ferdig øl: 31,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner, Caramel og maltet hvete. [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrau [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring, whirfloc, brewers clerex, karboneringssukker [B]Meskeinformasjon[/B] 62 gr i 30 min 72gr i 30 min 77gr i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 1 pakke - starter Informasjon om gjæring: Åpen fermentering 20 gr i 3 dager Lukket fermentering 28 gr i 11 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2018 Flasket: 8. mars 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N