Brygger: Marius Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5C Engelsk dark mild OG: 1,039 FG: 1,009 Mengde vørter: 33,8l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 3,9% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 46,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 74,2 % Maris Otter 8 % Dark Crystal (300 EBC) 6,5 % Amber (110 EBC) 6,5 % Crystal 150 EBC 3,4 % Pale chocolate (675 EBC) 1,5 % Black malt (1500 EBC) Alt fra Thomas Fawcett. [B]Humle og krydder[/B] 1,3 g/l EKG @ 60 0,66 g/l Fuggles @ 15 0,66 g/l Fuggles @ 2 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 1 mill./ml/Plato Informasjon om gjæring: 18 grader 1 dag 19 grader 1 dag 20 grader 1 dag 21 grader til ferdig gjæret. CC i et par dager på gelatin. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. oktober 2021 Flasket: 30. oktober 2021 Filtrert: Nei Karbonering: F