Brygger: Marius Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5C Engelsk dark mild
OG: 1,039
FG: 1,009
Mengde vørter: 33,8l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 3,9%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 46,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
74,2 % Maris Otter
8 % Dark Crystal (300 EBC)
6,5 % Amber (110 EBC)
6,5 % Crystal 150 EBC
3,4 % Pale chocolate (675 EBC)
1,5 % Black malt (1500 EBC)

Alt fra Thomas Fawcett.

[B]Humle og krydder[/B]
1,3 g/l EKG @ 60
0,66 g/l Fuggles @ 15
0,66 g/l Fuggles @ 2

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: 1 mill./ml/Plato
Informasjon om gjæring:
18 grader 1 dag
19 grader 1 dag
20 grader 1 dag
21 grader til ferdig gjæret.

CC i et par dager på gelatin.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. oktober 2021
Flasket: 30. oktober 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: F