Brygger: Frank Gamsgrø Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1050 FG: 1012 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 37,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt [B]Humle og krydder[/B] Perle, cascade, chinook, citra [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader, 90 minutt [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US05 Gjærmengde: 26 gram Informasjon om gjæring: 18 grader 2 dager, 19 grader 6 dager, 20 grader, 3 dager, cold crush 2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2019 Flasket: 26. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F