Brygger: Frank Gamsgrø
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1050
FG: 1012
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 37,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Perle, cascade, chinook, citra

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader, 90 minutt

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US05
Gjærmengde: 26 gram
Informasjon om gjæring:
18 grader 2 dager, 19 grader 6 dager, 20 grader, 3 dager, cold crush 2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2019
Flasket: 26. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F