Brygger: Christian Melgaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,048
FG: 1,011
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 54,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8.5 kg (81%) — BestMalz Pilsen Malt — Grain — 3.5 EBC
1.3 kg (12.4%) — BestMalz Munich Dark — Grain — 28 EBC
700 g (6.7%) — BestMalz Caramel Pils — Grain — 5 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
80 g (25 IBU) — Hallertauer Mittelfrueh 5% — First Wort

50 g (5 IBU) — Hallertauer Mittelfrueh 5% — Boil — 15 min

50 g (2 IBU) — Hallertauer Mittelfrueh 5% — Boil — 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
10 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash

5 g — Gypsum (CaSO4) — Mash

6 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Boil

3 g — Gypsum (CaSO4) — Boil

3 items — Whirlfloc — Boil — 15 min

1 tsp — Yeast Nutrients — Boil — 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
Protein — 55 °C — 20 min

Temperature — 63 °C — 60 min

Temperature — 70 °C — 60 min

Temperature — 77 °C — 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP833 Ge
Gjærmengde: 1211 billion yeast c
Informasjon om gjæring:
Primary — 10 °C — 4 days

Primary — 13 °C — 1 days

Primary — 17 °C — 1 days

Primary — 19 °C — 2 days

Cold Crash — 2 °C — 2 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. juli 2019
Flasket: 20. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F