Brygger: Christian Melgaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,048 FG: 1,011 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 54,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8.5 kg (81%) — BestMalz Pilsen Malt — Grain — 3.5 EBC 1.3 kg (12.4%) — BestMalz Munich Dark — Grain — 28 EBC 700 g (6.7%) — BestMalz Caramel Pils — Grain — 5 EBC [B]Humle og krydder[/B] 80 g (25 IBU) — Hallertauer Mittelfrueh 5% — First Wort 50 g (5 IBU) — Hallertauer Mittelfrueh 5% — Boil — 15 min 50 g (2 IBU) — Hallertauer Mittelfrueh 5% — Boil — 2 min [B]Andre ingredienser[/B] 10 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash 5 g — Gypsum (CaSO4) — Mash 6 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Boil 3 g — Gypsum (CaSO4) — Boil 3 items — Whirlfloc — Boil — 15 min 1 tsp — Yeast Nutrients — Boil — 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] Protein — 55 °C — 20 min Temperature — 63 °C — 60 min Temperature — 70 °C — 60 min Temperature — 77 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP833 Ge Gjærmengde: 1211 billion yeast c Informasjon om gjæring: Primary — 10 °C — 4 days Primary — 13 °C — 1 days Primary — 17 °C — 1 days Primary — 19 °C — 2 days Cold Crash — 2 °C — 2 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. juli 2019 Flasket: 20. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F