Brygger: Christopher Aatangen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1048
FG: 1010
Mengde vørter: 25,5l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 85 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Marris otter palemalt
Flaket bygg
Roasted barley

[B]Humle og krydder[/B]
50g East Kent Golding's 60min

[B]Andre ingredienser[/B]
ingen

[B]Meskeinformasjon[/B]
65grader i 3.5 timer (biab med god isolasjon)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Dan Nottingham tørr
Gjærmengde: 11g rehydrert
Informasjon om gjæring:
stabilt 18grader i 13 dager

[B]Kommentarer[/B]
hei! prøvde og måle ibu og farge på brewgr.com men ga fargetall uten mening og 0 ibu som ikke kan stemme

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. februar 2019
Flasket: 4. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N