Brygger: Christopher Aatangen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1048 FG: 1010 Mengde vørter: 25,5l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 85 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Marris otter palemalt Flaket bygg Roasted barley [B]Humle og krydder[/B] 50g East Kent Golding's 60min [B]Andre ingredienser[/B] ingen [B]Meskeinformasjon[/B] 65grader i 3.5 timer (biab med god isolasjon) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Dan Nottingham tørr Gjærmengde: 11g rehydrert Informasjon om gjæring: stabilt 18grader i 13 dager [B]Kommentarer[/B] hei! prøvde og måle ibu og farge på brewgr.com men ga fargetall uten mening og 0 ibu som ikke kan stemme [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. februar 2019 Flasket: 4. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N