Brygger: Knut Inge Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1093 FG: 1014 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 160,0 Beregnet farge: 238 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munchner 1, Svartmalt, Carafa special type 1, mørk rug malt, Roasted Barley, Special-B, flaket Barley og flaket havre. Mørkt candysukker [B]Humle og krydder[/B] Chinook, Columbus, Centennial og Amarillo. [B]Andre ingredienser[/B] Presskannekaffe [B]Meskeinformasjon[/B] 67 gr i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safbrew BE-256 Gjærmengde: 1 pose Informasjon om gjæring: 14 dager på 17 grader. Utgjæring på 22 gr, coldcrash [B]Kommentarer[/B] Kaffe tilsatt ved endt gjæring. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2018 Flasket: 15. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N