Brygger: Knut Inge Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1093
FG: 1014
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 11,0%
Beregnet IBU: 160,0
Beregnet farge: 238 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munchner 1, Svartmalt, Carafa special type 1, mørk rug malt, Roasted Barley, Special-B, flaket Barley og flaket havre.
Mørkt candysukker

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook, Columbus, Centennial og Amarillo.

[B]Andre ingredienser[/B]
Presskannekaffe

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 gr i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safbrew BE-256
Gjærmengde: 1 pose
Informasjon om gjæring:
14 dager på 17 grader. Utgjæring på 22 gr, coldcrash

[B]Kommentarer[/B]
Kaffe tilsatt ved endt gjæring.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. januar 2018
Flasket: 15. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N