Brygger: Torkel Haugan Hansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Kaffe OG: 1,120 FG: 1,026 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 16,5l Alkoholstyrke: 12,6% Beregnet IBU: 78,0 Beregnet farge: 78 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt, palemalt, caramunich 2, CaraAmber, Brown, Roasted Barley, Pale chocolate, chocolate, flaket havre, bøkerøkt malt, torrefied wheat. [B]Humle og krydder[/B] Cascade, Centennial [B]Andre ingredienser[/B] Sterk presskannekaffe tilsatt mot slutten av gjæring. [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbelmesk. Første halvpart på 68 grader i 90 minutter, andre halvpart på 68 grader i 120 min. Utmesk og skylling på 75 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 3 pakker, 2,5l start Informasjon om gjæring: Primærgjæring på 16 grader i 4 døgn, deretter gradvis opptrapping til 20 grader i resten av gjæringsforløpet. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2018 Flasket: 13. mars 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N