Brygger: Jens Erik Jacobsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,052 FG: 1,008 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 9,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt Kloster malt [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesking: 1. 55 grader celsius i 10 minutter 2. 63 grader celsius i 60 minutter 3. 70 grader celsius i 10 minutter 4. 76 grader celsius i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Abbey Ale WLP530 Gjærmengde: Ca 1 dl Informasjon om gjæring: 1. 18 grader celsius i 4 dager 2. 22 grader celsius i 17 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. desember 2019 Flasket: 18. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N