Brygger: Jens Erik Jacobsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1,052
FG: 1,008
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 9,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt
Kloster malt

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings
Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesking:
1. 55 grader celsius i 10 minutter
2. 63 grader celsius i 60 minutter
3. 70 grader celsius i 10 minutter
4. 76 grader celsius i 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Abbey Ale WLP530
Gjærmengde: Ca 1 dl
Informasjon om gjæring:
1. 18 grader celsius i 4 dager
2. 22 grader celsius i 17 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. desember 2019
Flasket: 18. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N