Brygger: Johnny Skinstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3E Klassisk norsk juleøl OG: 1,070 FG: 1,014 Mengde vørter: 25,2l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Red X 53,3% Pilsen 36% Carared 3,3% Munich Dark 2% [B]Humle og krydder[/B] Nugget Hallertauer Mittelfrueh Tettnang [B]Andre ingredienser[/B] Laectos 5,3% Whirlfloc Yeast Nutrients Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 68 Grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 34/70 Gjærmengde: 4 liter starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 10 grader i 7 dager Steg til 16 grader i 7 dager CC i 5 dager på 0 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. oktober 2019 Flasket: 11. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F