Brygger: Johnny Skinstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3E Klassisk norsk juleøl
OG: 1,070
FG: 1,014
Mengde vørter: 25,2l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Red X  53,3%
Pilsen  36%
Carared 3,3%
Munich Dark  2%

[B]Humle og krydder[/B]
Nugget
Hallertauer Mittelfrueh
Tettnang

[B]Andre ingredienser[/B]
Laectos 5,3%
Whirlfloc
Yeast Nutrients
Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 68 Grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 34/70
Gjærmengde: 4 liter starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 10 grader i 7 dager
Steg til 16 grader i 7 dager 
CC i 5 dager på 0 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. oktober 2019
Flasket: 11. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F