Brygger: Stein Norem Wisted
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1040
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,2%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 61 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter PM - 2,5 kg
Flaked Barley - 1 kg
Roasted Barley - 0,4 kg

[B]Humle og krydder[/B]
EKG - 61 gr - 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP004 Irish Ale
Gjærmengde: 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
18 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. februar 2019
Flasket: 25. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N