Brygger: Stein Norem Wisted Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1040 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,2% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 61 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter PM - 2,5 kg Flaked Barley - 1 kg Roasted Barley - 0,4 kg [B]Humle og krydder[/B] EKG - 61 gr - 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP004 Irish Ale Gjærmengde: 1 liter starter Informasjon om gjæring: 18 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. februar 2019 Flasket: 25. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N